ВестиLastPass спрема универзалну wеб апликацију

LastPass спрема универзалну wеб апликацију

Апликација LastPass

Апликација LastPass, која служи за управљање сачуваним лозинкама, са macOS апликације прелази на wеб верзију, тако да ће корисници од 29. фебруара добити још сигурнији начин за чување лозинки.

У мејлу који је стигао до корисника стоји да је промена направљена како би побољшала корисничко искуство. И док су друге сличне апликације, попут 1Password, примениле ажурирања како би имплементирале нови систем, LastPass је одлучио да потпуно укине подршку за macOS апликацију, те као замену понуди нову Mac апликацију која подржава нови систем екстензија.

То значи да ће нова апликација функционисати на различитим платформама, а као највећи проблем се истиче то што нова верзија није креирани уз помоћ Mac технологија, због чега има нешто лошији дизајн, и остаје без детаљнијих macOS функција.

Они који се одлуче за старију Mac App Store верзију и даље ће моћи да је користе, али ће након 29. фебруара престати да добија подршку и сигурносна ажурирања.

 

Извор: pcpress.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб