ВестиИнфо дан „Дигитализација – шанса и изазови” у Зајечару

Инфо дан „Дигитализација – шанса и изазови” у Зајечару

Инфо дан „Дигитализација – шанса и изазови” у Зајечару

У четвртак, 30. јануара, одржаће се Инфо дан „Дигитализација – шанса и изазови” у Тимочком омладинском центру у Зајечару. Сви заинтересовани имаће прилике да чују о процесу дигитализације, као и шансама и изазовима које он доноси.

„Без обзира на величину и обим вашег посла, нема успеха без дигиталне трансформације. Дигитализација није само процес трансформације, већ и услов опстанка како на домаћем тако и глобалном тржишту. Уколико још увек нисте започели процес дигитализације и размишљате о томе да се упустите у овај процес, време је да кренете у посао. Инфо дан ’Дигитализација – шанса и изазови’ ће вам помоћи у томе”, поручују организатори.

Агенда

• Дигитализација – шансе и изазови — Небојша Ђурђевић, директор Иницијативе „Дигитална Србија”
• Стартап екосистем у Србији и зашто је важан — Зоја Кукић, програмска директорка, Иницијатива „Дигитална Србија”
• Електронски сервиси АПР — Лука Павловић, Агенција за привредне регистре, Београд
• Представљање примера добре праксе из источне Србије
• Представљање јавног позива за предузетнике, микро, мала и средња предузећа из Зајечарског и Борског округа за учешће у пројекту „GO DIGITAL!”

Почетак је предвиђен за 12:00 часова.

Начин и рокови за пријаву:

Рок за пријаву је до 27. јануара 2020. године.

Пријава се врши попуњавањем формулар за пријаву на овом линку.

За додатне информације сви заинтересовани се могу обратити Драгану Милутиновићу на телефон 019/426-377 сваког радног дана од 8 до 16 сати, као и путем мејла на dragan.milutinovic@raris.org.

Инфо дан се организује у оквиру пројекта „GO DIGITAL!”.

Пројекат „GO DIGITAL!” реализује РАРИС, а финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма „ЕУ ПРО”. За садржај овог Јавног позива искључиво је одговоран РАРИС и он не представља неопходно ставове Европске уније.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб