ВестиУ Зајечару претежно облачно са местимичним пљусковима и кишом

У Зајечару претежно облачно са местимичним пљусковима и кишом

Девојка хода улицом и носи кишобран
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији претежно облачно и мало топлије, ујутру и преподне суво, само у Неготинској Крајини са слабом кишом. Послеподне и увече слаба киша местимично се очекује и у осталим пределима Србије, док ће на високим планинама падати слаб снег. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак источни и југоисточни, послеподне на северу и западу у скретању на северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 4 до 10 степени.

У Зајечару претежно облачно са местимичним пљусковима и кишом. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 4, максимална дневна око 7 степени. Сутра променљиво облачно са повременим пљусковима. Најнижа температура 4, највиша до 12 степени.

Возаче у Србији данас углавном очекује добра проходност путева, али ће у наредном периоду коловози све чешће бити мокри и клизави, упозорава Ауто-мото савез Србије.

Због ниске облачности видљивост и данас може бити смањена, а променљиво време последњих дана доноси опасност и од одрона.

Могућа је повремена киша у нижим и слаб снег у вишим пределима, а возачи, како би безбедно управљали својим возилом и сигурно кочили, поред исправних система на возилу морају имати и добре пнеуматике који директно преносе силу кочења на пут.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задрžжавања.

Како је саопшšтила Управа граничне полиције, ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужžих задржžавања.

Камиони на Хоргошу и Бачкој Паланци чекају десет сати, на Келебији шест, на Батровцима и Сремској Рачи четири сата, на Богојеву три, а на Градини око сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб