ВестиДанас до 23 степена, од среде захлађење

Данас до 23 степена, од среде захлађење

Жене шетају у парку
Фото: Getty Images, илустрација

У Србији умерено до потпуно облачно. Преподне на северу, а средином дана и послеподне и у већини крајева местимично са кишом, само на југу променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од -1 на југоистоку до 10 на северу, највиша од 12 на северу до 23 степена на југу и југоистоку.

Данас у Зајечару променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, северни. Минимална температура 8, максимална дневна и до 20 степени. Сутра углавном облачно, могућа слаба киша у вечерњим часовима. Најнижа температура 8, највиша око 18 степени.

Смањена видљивост због магле, сумаглице или ниске облачности и мокри коловози због честе кише су временске прилике са којима ће се возачи у наредном периоду све више сусретати, а из Ауто-мото савеза Србије апелују на возаче да буду опрезни.

Поред местимично мокрих коловоза и отежаних услова вожње, возаче очекују и бројне деонице путева на којима је због радова измењен саобраћај, где треба успорити и прилагодити вожњу, јер се на појединим возила наизменично пропуштају, а на неким се користе обилазни путеви.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

На путничким терминалима на граничним прелазима нема задржавања.

Камиони на граничном прелазу Батровци чекају више сати, око шест у просеку, док на прелазу Бачка Паланка чекају око сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,876ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб