ВестиСмена сунца и облака: Данас свежије, максимална дневна температура око 19 степени

Смена сунца и облака: Данас свежије, максимална дневна температура око 19 степени

Небо, облаци и сунце
Фото: Adobe Stock, илустрација

На северозападу Србије претежно сунчано. У осталим крајевима ујутро облачно, местимично с кишом. У току преподнева престанак падавина уз делимично разведравање (од севера ка југу). Ветар умерен, на истоку Србије и на планинама повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 6 до 11 степени, а највиша од 12 до 17 степени.

Почетак викенда у Зајечару обележиће променљиво облачно време са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 8, максимална дневна око 19 степени. Првог дана викенда углавном облачно и суво. Најнижа температура 5, највиша и до 21 степен.

Саобраћај у Србији одвија се умереним интензитетом, без застоја и прекида, док се већи прилив возила очекује у току поподнева и вечери, саопштио је АМСС.

Због променљивих временских прилика и местимичне кише која се може очекивати у току дана, возачима се саветује опрезнија и далеко пажљивија вожња.

Разлог за споријом вожњом су и бројне деонице путева које пролазе кроз усеке и клисуре, а на којима изненадна појава одрона земље или камена може бити опасна.

На наплатним рампама у Србији нема задржавања.

Нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима, док теретна возила на Хоргошу на излазу из земље чекају три сата, а на Келебији сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб