ВестиВреме као створено за купање, максимална дневна температура и до 35 степени

Време као створено за купање, максимална дневна температура и до 35 степени

Грлишко језеро

У Србији сунчано и веома топло. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 14 до 22 степена, највиша дневна од 32 до 35 степени.

У Зајечару сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 17, максимална дневна око 35 степени. Последњег радног дана у недељи углавном сунчано и топлије. Најнижа температура 18, највиша и до 35 степени.

На путничким терминалима на граничним прелазима од јутрос нема дужих задржавања. У Србији се уочи викенда и краја ђачког распуста већ поподне очекује појачан интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Велики број возила са страним регистарским ознакама који на путу ка земљама западне Европе пролазе кроз нашу земљу додатно ће допринети већој густини саобраћаја, саопштио је АМСС.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијама на путничким терминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања.

Теретна возила на Хоргошу на излазу чекају 180 минута, на Батровцима 240, а на Шиду 180 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб