ВестиКОНАЧНО! Поподне престанак падавина

КОНАЧНО! Поподне престанак падавина

Зајечар — Центар — Снег

Из Републичког Хидрометеоролошког завода (РХМЗ) су рекли да се данас послеподне  очекује престанак падавина у већем делу наше земље, а током ноћи и делимично разведравање.

У Србији данас облачно време  местимично са снегом, осим у Војводини где неће бити падавина. У послеподневним сатима очекује нас престанак падавина, а током ноћи и делимично разведравање. Јутарња температура од -6 до -1, највиша дневна од -2 до два степена. Дуваће слаб и умерен, северозападни ветар.

У Зајечару данас облачно време, местимично са снегом, у поподневним сатима очекује се престанак падавина. Највиша дневна температура данас ће бити око -2 степена, ветар ће бити слаб и умерен, западни и југозападни. Сутра нас очекује мало топлије време и без падавина. Температура ће се кретати око -5 ујутру, а највиша дневна ће бити око -1 степен.

Према најновијим информацијама Управе граничне полиције, нема дужих задржавања путничких возила на нашим граничним прелазима. Задржавања за теретна моторна возила, на излазу из Србије су на Kелебији око три сата, а на Хоргoшу око сат и по.

Према најновијим информацијама ЈП „Путеви Србије” на наплатним рампама нема дужих задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,482ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб