ВестиНЕ РАДЕ: Facebook, Instagram и WhatsApp!

НЕ РАДЕ: Facebook, Instagram и WhatsApp!

WhatsApp, Facebook, Instagram — Disconnected

У току је пад Facebook-а, Instagram-а и WhatsApp-а, али и Messenger апликација и веб сајтова!

Проблеми широм света трају већ сатима и највећи су у западној Европи. Али, и корисници у Србији се жале. Насловна страница Facebook-а се још некако и учитава, али проблеми постоје око фотографија и објава.

Проблема има и WhatsApp јер се велики број корисника пожалио да не може да отвара видео и фотографије. Осим у западној Европи, проблеми су и у Аустралији, Сингапуру, Бразилу, Kолумбији, Мексику, Филипинима, Русији, Јужној Африци…

Facebookје за „The Verge” потврдио да не раде матична друштвена мрежа, Messenger, WhatsApp, али ни Instagram и да проблем постоји приликом коришћења веб сајтова или апликација свих друштвених мрежа. Kорисницима се садржај или не учитава или учитава веома споро, а ње могуће качење статуса, дописивање или било каква размена фајлова преко Messenger и WhatsApp апликација.

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,871ПратилацаЛајкуј
4,481ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб