Отворени нови тениски терени у Књажевцу

У Књажевцу је још један наменски спортски простор употпунио комплекс нових спортских терена. Реч је о новим тениским теренима у оквиру комплекса Градског стадиона.

Свечаном отварању присуствовао је председник општине Књажевац Милан Ђокић, са својим сарадницима.

„Налазимо се на још једном терену који смо направили на овом предивном месту, у овом лепом комплексу, јединственом у Србији. Имају га велики градови, али не и градови наше величине. Овде је, ако памтите ви старији, до пре две године било трње, жбуње, није могло да се прође. Сада имамо овај дивни комплекс терена који је, што је моја највећа радост и нас свих одраслих који се се бавимо спортом и волимо спорт, препун деце. Ови терени су, ви сте сведоци, препуни деце. Имало је за кога радити, имало је за кога правити ове терене и то је оно што нас радује“, рекао је, између осталог, Милан Ђокић – председник општине Књажевац.

Поред тениса који је био у фокусу, на терену су били и књажевачки клубови који су употпунили ову свечану манифестацију показним тренинзима: ТК „Магнет“, ТК „Књажевац“, ШФ „Попај“, ЖФК „Књажевац“, КК „Леда“, КК „Књажевац 1950“.