Првенство Србије у пауерлифтингу у Зајечару овог викенда

Првенство Србије у пауерлифтингу за суб-јуниоре, јуниоре и мастере биће одржано у суботу и недељу 28. и 29. септембра 2024. у Зајечару.

Такмичење ће бити одржано у сали Основне школе „Хајдук Вељко“ са почетком у 09:00 сати, а организатор је Спортско удружење „Зајечар“, уз подршку Пауерлифтинг савеза Србије и покровитељства локалне самоуправе.

Најзаслужнији што ће Зајечар бити домаћин трећи пут у последње три године за најбоље српске пауерлифтере је Саша Цветковић, српски, европски и светски шампион, освајач бројних медаља са најважнијих такмичења и генерални секретар Спортског удружења „Зајечар“.

Гарнитура 465 кг ЕЛЕИКО плоча и ЕЛЕИКО шипка стигли су у Зајечар, а челник Спортког удружења „Зајечар“ не крије задовољство учињеним у претходном периоду.

„Желим да пошаљемо једну нову слику српског пауерлифтинга у свет. Да споменем и четири подијума за загревање са ЕЛЕИКО опремом. Зајечарце позивам у суботу и недељу да посете халу у Котлујевцу и дају првенствено подршку нашим девојкама и женама, да осете њихову енергију. Од пауерлифтера очекујем да осетим страст ка нашем дивном спорту“, поручио је Саша Цветковић.