Тимочка КрајинаЗајечарПромоција збирке приповедака „Алцхајмер кафе” Ратомира Ралета Дамјановића 25. септембра у Зајечару

Промоција збирке приповедака „Алцхајмер кафе” Ратомира Ралета Дамјановића 25. септембра у Зајечару

Промоција збирке приповедака „Алцхајмер кафе” Ратомира Ралета Дамјановића биће у Позоришном музеју у Зајечару, у среду 25. септембра 2024.

Почетак је у 19:00 сати.

Збирка је сачињена од десет прича које обједињује тема дементности и која нас води дубоко у свет људи који су суочени са губитком сећања, идентитета, воље, личности и аутономије.

На промоцији ће публика моћи да ужива и у Дамјановићевом казивању стихова поеме „Облак у панталонама” Владимира Мајаковског.

Ратомир Рале Дамјановић је познати новинар, књижевник и врхунски интерпретатор поезије, а за свој књижевни и уметнички рад добио је више награда и признања.

Истог дана, у улици Косте Чауша у Зајечару, са почетком у 12:00 сати, Рале Дамјановић ће казивати стихове по свом избору.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб