Тимочка КрајинаЗајечарВисок ниво професионализма зајечарских ватрогасаца: Брзом интервенцијом спречили ширење пожара на породичној...

Висок ниво професионализма зајечарских ватрогасаца: Брзом интервенцијом спречили ширење пожара на породичној кући у Зајечару

Висок ниво професионализма зајечарских ватрогасаца: Брзом интервенцијом спречили ширење пожара на породичној кући у Зајечару

Припадници Сектора за варедне ситуације, Ватрогасно спасилачке бригаде у Зајечару, водник прве класе Далибор Ђорђевић; млађи водник Иван Масал и млађи водник Владан Цветковић брзом интервенцијом спасили су да породична кућа у Зајечару не изгори и спречили ширење пожара на околне објекте, 11. септембра ове године.

Иако је дан био као и сваки други, око 08:10 сати у служби сталног дежурства примљен је позив да у Зајечару у Вардарској улици бр. 9, излази дим са крова куће.

По пријему ове дојаве, водник прве класе Далибор Ђорђевић, млађи водник Иван Масал и млађи водник Владан Цветковић упутили су се на лице места пријаве пожара. Доласком на пријављену локацију захваљујући високом нивоу професионализма, утрениратности и координираности спречено је даље ширење пожара на кућном објекту.

За ватрогасце Далибора Ђорђевића, Ивана Масала и Владана Цветковића, ова интервенција је била још једна интервенција у низу, којом је спречено даље ширење ватре на околне кућне објекте у највећем зајечарском насељу Котлујевац. Међутим, грађани су храбре ватрогасце похвалили на друштвеним мрежама, изражавајући захвалност, јер су брзо реаговали и спречили да кућа не изгори до темеља.

Ватрогасно спасилачка бригада у Зајечару и те како је позната широј јавности по многим подвизима и спашеним људским животима и ово је само још један хумани подвиг у низу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб