Тимочка КрајинаЗајечарОФК "Београд" дочекује ФК "Партизан" 15. септембра у Зајечару, почела продаја улазница

ОФК „Београд“ дочекује ФК „Партизан“ 15. септембра у Зајечару, почела продаја улазница

У оквиру 8. кола Mozzart Bet Супер лиге Србије на новом стадиону “Краљевица” у Зајечару састаће се ОФК „Београд“ и ФК „Партизан“, у недељу 15. септембра 2024.

За утакмицу ОФК „Београд“ – ФК „Партизан“, која ће бити одиграна у Зајечару, карте су пуштене у продају путем сајта Ticketline и коштају 500 динара.

Деца до 7 година имају право на бесплатан улаз, али због несметаног улаза на електронским капијама морају преузети бесплатне улазнице на благајни стадиона „Краљевица“ у Зајечару.

Онлајн продаја улазница трајаће од 11. септембра до 15. септембра 2024. до 12:00 сати (или док има расположивих улазница), директним плаћањем онлајн картицом на сајту www.ticketline.rs.

Улазнице ће бити продаване и на дан утакмице (15. септембра) на благајни стадиона „Краљевица“ у Зајечару, од 12:00 сати до почетка утакмице.

Утакмица почиње у 19:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб