Тимочка КрајинаЗајечар„Дан отворених врата“ у ПУ Зајечар, поводом Међународног дана младих

„Дан отворених врата“ у ПУ Зајечар, поводом Међународног дана младих

МУП Републике Србије — Полицијска управа Зајечар

Међународни дан младих у складу са Резолуцијом Генералне скупштине организације Уједињених нација, биће обележен у понедељак 12. августа 2024. а поводом тога у Полицијској управи у Зајечару биће организован „Дан отворених врата“.

Сврха обележавања Међународног дана младих јесте да се скрене пажња на проблеме, културна и правна питања омладине,ученика и студената.

У циљу обележавања Дана, као и подршке младима на територији Полицијске управе у Зајечару и свим територијално надлежжним организационим јединицама, биће реализована превентивно – промотивну активност „Дан отворених врата“, у оквиру које ће суграђани моћи да поразговарају о безбедносним проблемима и начину како да исте превазиђу као и добију додатне информације о самој полицијској професији.

Из Полицијске управе у Зајечару позивају све ученике, студенте као и целокупну омладину да се придруже овој промотивној активности, јер заједничким деловањем може се радити на безбеднијој и сигурнијој заједници.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб