Тимочка КрајинаБорРуководство града Бора честитало Дан рудара - 6. август

Руководство града Бора честитало Дан рудара – 6. август

Град Бор – Дан рудара

Градоначелник Бора Александар Миликић, заменик градоначелника Миливоје Јаношевић и председник Скупштине града Бора Драган Жикић, честитали су 6. август – Дан рудара.

Они су упутили искрене честитке свим рударима, њиховим породицама и свим запосленим у рударској индустрији.

„Ваша професија захтева изузетну храброст, пожртвовање и одрицање. Радити у рудницима, често у тешким и опасним условима, показује вашу неустрашивост и посвећеност послу. Ваш труд није само темељ наше привреде, већ и свакодневни подстрек на важност солидарности, тимског рада и издржљивости. Изражавамо дубоко поштовање и захвалност за све оно што чините. Нека вам овај шпразник донесе мир, срећу и добро здравље, а вашим породицама сигурност и понос због вашег неизмерног доприноса. У име градског руководства, још једном, најсрдачније честитке поводом вашег празника уз традиционални рударски поздрав – Срећно“.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб