Тимочка КрајинаЗајечарСаслушање три нова сведока у случају Данке Илић у ВЈТ у Зајечару...

Саслушање три нова сведока у случају Данке Илић у ВЈТ у Зајечару 5. јула

Виши суд у Зајечару

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару заказано је саслушање још три нова сведока у случају Данке Илић, у петак 5. јула 2024.

Саслушање је заказано за 10:00 сати, а биће саслушан један сведок из Бора и два из Бањског Поља.

Из ВЈТ у Зајечару саопштили су да је првоосумњчени за убиство двогодишње Данке Илић, Дејан Драгијевић, преко свог браниоца поднео захтев да поново изнесе свој исказ, али још увек није познато када ће то бити.

Како истичу у ВЈТ, три нова сведока везани за случај нестанка Данке Илић, биће саслушани у петак 5. јула, у 10:00 сати. За давање поновног исказа Драгијевића, осумњиченог за убиство двогодишње девојчице још увек се не зна, датум није утврђен.

За помагање приликом уклањања тела двогодишње девојчице Данке осумњичен је  Радослав, отац Дејана Драгијевића, који у ВЈТ није желео да изнесе одбрану, а после два месеца проведених у притвору пуштен је да се брани са слободе. Због сумње да је починио исто кривично дело, био је приведен и Дејанов рођени брат, који је умро у полицијској станици у Бору.

Двогодишња девојчица Данка Илић из Бора нестала је 26. марта 2024. у Бањском Пољу код Бора. Као осумњичени за њено убиство ухапшени су Срђан Јанковић из села Лука и Дејан Драгијевић из села Злот. Данкино тело још увек није нађено.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб