Тимочка КрајинаБорПочели радови на асфалтирању улица Васе Пелагића и Тимочке у Бору

Почели радови на асфалтирању улица Васе Пелагића и Тимочке у Бору

Фото: Град Бор

Град Бор из године у годину постаје све веће градилиште. У току је асфалтирање улица Васе Пелагића и Тимочке.

Ово насеље није се уређивало скоро више од пола века. Раније мештани овог дела града били су спречени да дођу до својих кућа, данас је слика другачија. Некада дрвореди, узак пут и макадам, а данас асфалт.

Градоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима обишао је радове.

„Радимо оно што у Бору није рађено можда од када и постоји ово насеље. Оно што је тражено од нас још пре две године, сада решавамо. Раде се паркинзи, нове саобраћајнице, а овим уређењем мештани ће несметано моћи да приђу до своје куће. Настављамо са даљим радовима али очекују нас велики пројекти и за наредну годину. Циљ и задатак нам је да свака улица буде пресвучена новим асфалтом“, истакао је Александар Миликић градоначелник града Бора.

Он се овом приликом осврнуо и на 2017. годину како су изгледале улице Моше Пијаде, Николе Пашића, 3. октобар, али и оне бочне улице у граду. Данас, после седам година слика је много другачија. Сви постављени и зацртани циљеви су испуњени.

По завршетку радова, екипе се селе на наредну локацију. У договору са мештанима, по плану и динамици радова радиће се улице Димитрија Туцовића и Пере Радовановића.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб